Sterrenkruid Altijd op zoek naar krachtplaatsen en verhalen

zaterdag 20 april 2013

Kikker kwam ook nog even kijken

Kikker kwam ook nog even kijken. Ik had al een paar dagen naar hem gezocht. Kleinzoon en Zus hadden hem al bewonderd, maar Man had hem nog niet gezien. Kom, dacht Kikker, ik zal ze een handje helpen. Met zijn kopje verscheen hij net boven de rand van de schuifdeuren. Hij keek nieuwsgierig naar binnen en deed een poging om tegen het glas op te klimmen. Hij viel op zijn rug, spartelde met zijn lange poten in het niets en herhaalde zijn actie. Hoewel de eerste foto mislukt is, zet ik hem er wel bij om de serie compleet te maken.


Kikker gluurt naar binnen


Glijpartij


Gelukt

Labels:

2 reacties:

Op 22 april 2013 om 09:02 , Anonymous Anoniem zei...

Fantastisch begin van de dag. Blog lezen van vriendin. Herkenbaar verhaal over eetpatroon, kikker foto's is een grappige vertaling voor mij. Aansluitend op het verhaal. Mooie diepgang, met veel humor.

 
Op 22 april 2013 om 20:37 , Anonymous Joke zei...

Kikker vertelt over transformatie. Steekt met zijn kopje boven de drempel uit. Kijkt me aan met zijn bolle oogjes. Even geduld kikker, komt vast allemaal goed.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

Avebury Beuk

Welkom op mijn blog

Op deze plaats wil ik graag mijn passie voor bijzondere plekken delen. Aan de ene kant voel ik me aangetrokken tot kerken en kathedralen die gebouwd zijn voor het jaar 1350. Tot die tijd werden heiligdommen op energetische plekken gebouwd. Aan de andere kant is er mijn liefde voor oude bomen en plekken in de natuur.

Met dank aan mijn kleinzoon die me hielp om deze website te realiseren.

Aanbevolen post

Het Romaanse kerkje van Wieuwerd is gelegen op een terp die al in +/- 100 na Christus bestond. In de kelder vinden we de vier gemummificeerde lichamen, die dankzij de ligging van de kerk bewaard gebleven zijn. Het wordt het geheim van Wieuwerd genoemd...